Varkensvlees

lekker puur

Naast rundsvlees waarmee het allemaal begon, lamsvlees en kalfsvlees, wordt varkensvlees in ons aanbod ook steeds belangrijker. We willen ook hierin ons aanbod uitbreiden om zo aan de toenemende vraag te kunnen voldoen.

We werken enkel met vlees van kwaliteitsvarkens, correct gevoederd door Belgische kwekers, zo krijgen we mals vlees met een pure en volle smaak.

We werken samen met 3 Belgische varkenskwekers: Glorius, Slagersvarken en Gusto, 3 spelers voor wie enkel het beste vlees goed genoeg is.

We bieden varkensvlees aan in hele karkassen, deelstukken, versneden, uitgebeend en/ of ontzwoert.

We leveren ons varkensvlees aan slagerijen, grootwarenhuizen, cateringbedrijven en bedrijven in de vleeswarenindustrie.

Verdeler varkensvlees - aankoop groothandel varkensvlees - Lietaer
Leverancier Glorius - groothandel varkensvlees
Leverancier Slagersvarken - groothandel varkensvlees
vleesgroothandel

Ruimer aanbod

Om aan de stijgende vraag naar varkensvlees te kunnen voldoen breiden we onze vleeshandel in 2024 uit met een nieuw deel op onze bedrijfssite helemaal ingericht voor het verwerken van varkensvlees. Zo zullen we een groter aanbod kunnen bieden.

De varkens worden door ons aangekocht en in Moeskroen nabij ons bedrijf geslacht waarna ze meteen bij ons verder worden versneden, uitgebeend of verkocht.

 

Traceerbaarheid

Uiteraard is ons bedrijf erkend door het FAVV, het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen. Van boer tot bord, alles is traceerbaar dankzij een controlesysteem. De volledige verwerking van het vlees gebeurt in ons bedrijf in Moeskroen, van versnijden tot verpakken. Zo blijft het vlees traceerbaar en houden we alle risico’s en gevaren in het oog.

Groothandel varkensvlees - Lietaer - Moeskroen

Traceerbaarheid

Uiteraard is ons bedrijf erkend door het FAVV, het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen. Van boer tot bord, alles is traceerbaar dankzij een controlesysteem. De volledige verwerking van het vlees gebeurt in ons bedrijf in Moeskroen, van versnijden tot verpakken. Zo blijft het vlees traceerbaar en houden we alle risico’s en gevaren in het oog.